Despre noi

Despre noi

.

Bine aţi venit la Cooperativa argeşeană, un magazin online unde veţi găsi doar producători locali şi produse proaspete, sănătoase, argeşene.

 

Dacă veţi cumpăra de aici, pe lângă bucuria de a savura produsele gustoase, veţi avea şi satisfacţia că aţi ajutat producătorii locali să meargă mai departe şi să continue tradiţia.

 

Am deschis această platformă online în contextul în care accesul în supermarketuri şi pieţe angro-alimentare a fost limitat pentru prevenirea răspândirii Covid-19. Astfel, ne dorim ca micii producători români poată păstra interacţiunea cu clienţii în mediul virtual, chiar şi în timpul pandemiei.
 
Cu ajutorul Cooperativei argeşene, produsele micilor fermieri din judeţul nostru vor ajunge în cel mai scurt timp direct în cămara noastră şi pe masa noastră de sărbătorile ce ne bat la uşă.
 
Aşa ne putem bucura în continuare de gustul desăvârşit al produselor autentice argeşene, româneşti. 
 
În plus, vom şti de unde vine fiecare ingredient, vom cunoaşte povestea lor şi vom aprecia munca oamenilor simpli. Este munca pe care o fac ei de generaţii, care le asigură traiul de zi cu zi, munca pe care au făcut-o părinţii noştri, bunicii noştri. 
 
Iar reţetele sunt cele tradiţionale, locale, pe care le ducem împreună mai departe. Este felul în care contribuim la păstrarea tradiţiei acestor locuri.