Politica de confidețialitate

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), Primăria Călinești prin site-ul online www.lacoopertiva.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana sau firma.

LACOOPERATIVA.RO prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace automatizate si manuale, colectate voluntar direct de la dumneavoastra si numai cu acordul dumneavoastra. Refuzul Dvs. de a furniza datele cu caracter personal determina imposibilitatea prestarii serviciului solicitat.

Prelucram datele Dvs. din interese contractuale, legitime sau legale, cu scopul de a:

• Va asigura asistenta personalizata in procesul de navigare
• Va asigura un serviciu cat mai bun, eficient, orientat catre nevoile Dvs. prin previzionarea cererii si organizarea logistica;
• Ne administra website-ul si mentine siguranta datelor si a retelei;
• Ne indeplini obligatiile legale de a raporta/colabora in cazul infractiunilor financiare.

Prin crearea unui cont la LACOOPERATIVA.RO sau solicitarea serviciului de newsletter, va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat.

Transmiterea datelor 

LACOOPERATIVA.RO nu va transmite (prin schimb, vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile Dvs. cu caracter personal. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre LACOOPERATIVA.RO, in calitate de operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:
– Companii IT – pentru suportul software al site-ului nostru, mentenanta sisteme IT si gazduire;

– autoritatea judecatoreasca, organe de urmarire penala si alte institutii abilitate de lege sa solicite informatii, etc.. 
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
In permanenta suntem preocupati ca toti partenerii nostri contractuali sa respecte securitatea datelor si sa aplice noile cerinte impuse de regulamentul GDPR.

LACOOPERATIVA.RO nu colecteaza date pentru platile online.

Stocarea datelor cu caracter personal

Datele colectate de la Dvs. sunt stocate/arhivate perioade diferite de timp in functie de prevederile legale si interesele noastre legitime de pastrare. Am putea avea nevoie de informațiile Dvs. generale pentru a ne apara in cazul reclamatiilor legale, motiv pentru care conturile inactive de client (care au fost active si au istoric de activitate) sunt arhivate si  ulterior sterse in mod automat dupa 3 ani, in timp ce datele de trafic curent pe site sunt sterse lunar. Conturile inactive (fara niciun anunt) sunt sterse in mod automat dupa 3 luni. Singurele exceptii de la aceaste reguli intervin atunci cand:

  • legea ne solicita altfel (sa le retinem mai mult timp sau sa le stergem mai devreme);
  • Dvs. va exercitati dreptul de a avea datele sterse (unde este aplicabil) si aceasta nu contravine niciunei prevederi legale sau ordin judecatoresc.

Drepturile Dvs.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de:
• dreptul de acces la datele pe care le prelucram despre Dvs.;
• dreptul la rectificarea datelor Dvs.,
• dreptul la stergerea/anonimizarea datelor Dvs.,
• dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor Dvs.,
• dreptul la portabilitatea datelor catre alte situri,
• dreptul la opozitie de a va prelucra datele,
• de dreptul de a nu fi supus unei proces individual automatizat.
Totodata, daca considerati ca drepturile Dvs. au fost incalcate, aveti dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in Bucuresti, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1.

Informatii generale colectate de LACOOPERATIVA.RO
In momentul inregistrarii pe site-ul LACOOPERATIVA.RO, prin crearea unui cont, LACOOPERATIVA.RO va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. In momentul crearii unui cont, LACOOPERATIVA.RO va cere sa furnizati date personale, incluzand: numele si prenumele Dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon si/sau fax, informatii de contact ale altor persoane/firme in legatura directa cu comenzile Dvs., informatiile fiind necesare livrarii produselor comandate din magazinul LACOOPERATIVA.RO.

Datele sunt furnizate benevol, la solicitarea Dvs., cu scopul clar de a fi folosite de catre LACOOPERATIVA.RO in desfasurarea activitatii sale pur comerciale de aprovizionare/livrare la domiciliul Dvs. a produselor. Crearea contului Dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre reprezinta demararea unei relatii contractuale.
Utilizarea datelor cu caracter personal de catre LACOOPERATIVA.RO este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru a putea personaliza website-ul, colectăm, de asemenea, informații privind dispozitivele pe care le folositi pentru a accesa site-ul nostru (desktop sau mobil) și asta poate include adresele IP. Pentru mai multe informații privind utilizarea modulelor cookie și a urmăririi, vă rugăm să consultați Politica Cookies. 

Utilizarea datelor statistice și datelor anonime

LACOOPERATIVA.RO poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator, in scopul realizarii de analize/rapoarte care sa ne ajute sa va oferim un serviciu mai bun.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale LACOOPERATIVA.RO
Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand LACOOPERATIVA.RO, cum ar fi blog, liste de discutii, comentarii asupra produselor, marturii, pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora LACOOPERATIVA.RO nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand LACOOPERATIVA.RO

Dreptul Dvs. de a va modifica si stege datele Dvs. detinute de operator
LACOOPERATIVA.RO va respecta dreptul de a solicita, accesa sau modifica oricand datele Dvs. de contact pe care le-ati inregistrat sau oricare din datele continute in contul Dvs. de client, in special daca nu sunt exacte sau actualizate conform documentelor. De asemenea puteti sa solicitati stergerea contului si implicit a datelor Dvs. in orice moment, cu mentiunea ca operatia este ireversibila. In contul Dvs. aveti acces in orice moment la rapoarte automate privind datele colectate de catre noi si date privind istoricul activitatii Dvs. in site-ul nostru. 

Securitatea datelor colectate
LACOOPERATIVA.RO utilizeaza metode si tehnologii de securitate, alaturi de politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru privind manipularea, stocarea, arhivarea, stergerea/anonimizarea periodica, pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, conform prevederilor legale în vigoare.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre LACOOPERATIVA.RO este, periodic, analizata din punctul de vedere al securitatii. Ne asiguram ca serverele pe care le utilizam se conformeaza noilor cerinte de securitate prevazute in regulamentul GDPR.

Cookies
Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida in magazinul LACOOPERATIVA.RO, folosim o facilitate a browserului Internet numita “cookie”. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.
LACOOPERATIVA.RO foloseste doar acele cookies strict necesare functionalitatii optime a site-ului si nu furnizeaza informatii si date despre Dvs. catre retelele de socializare sau companiile de media. Va rugam sa cititi in detaliu Politica Cookies .

Feedback
LACOOPERATIVA.RO ofera posibilitatea utilizatorilor de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Ultima actualizare a politicii de confidentialitate a avut loc la data 20.11.2021.